fbpx coene, marc | croxhapox

coene, marc

1999 crox 99, eerste solo project. Foto's. Een project in het souterrain van Aannemersstraat 54.
2004 April: MC begint de crox-projecten te documenteren, vrijwillige basis. Aanknopingspunt is BORDERS (crox 118), een project van CarianaCarianne. Publicatie van twee crox-cards.
September: tweede solo project. Op dat moment is de Lucas Munichstraatlocatie beperkt tot de smalle ruimte voorin waar later bar, media- en kubusruimte ondergebracht worden. MC digitaliseert een groot deel van het crox-archief en gaat, naast het documenteren van de projecten, ook meewerken aan de crox-site, op dat moment een product van CarianaCarianne.
2005 Medewerker documentatie en archief. Treedt toe tot de Algemene Ledenvergadering.
2006 Publicatie van crox-boek Nr 3, BORDERS van CarianaCarianne, een verslag van het gelijknamige project. Het gros van het beeldmateriaal wordt door MC aangeleverd. De digitalisering van het crox-archief komt in een hogere versnelling.
2007 Maart: derde solo project, dit keer in de grote zaal. Neemt deel aan Verzamelwoede, een project in Abdij Maagdedale (Oudenaarde). Publicatie van LAN, crox-boek Nr 6. Oktober: bestuurslid. Blijft in die functie tot november 2009.
2008 Publicatie van twee crox-cards, wat het totaal van MC-cards op 4 brengt.
2009 1 november: parttime werknemer. Documentatie, archief, website, boekhouding, werkvloer.

IMG_2245