fbpx Luik | croxhapox

Luik

Couturier, Michel Woont in Brussel. Neemt deel aan de tweede editie van Brainbox (2008-2009). Solo project in 2009. Crox-boek nr 15.
Dubois, Colette Schrijft voor H-art en FLUX news.
FLUX news Waalse tegenhanger van H-art. Harri de Ville (Alexia de Ville en Sabrina Harri) hebben een project in FLUX en integreren er een werk dat ze enkele maanden later in croxhapox tonen.
Franck, Yannick Woont in Gent sinds 2008, vanaf juni 2009 in dezelfde buurt als Laura van. Drijvende kracht achter het Idiosyncratics label. Sound artist. Schrijft voor FLUX news, de Waalse tegenhanger van H-art. Eerste crox-project in 2007, een trio met Antoine Van Impe en Marie Zolamian. Concerteert. Gebruikt de croxruimte in de Lucas Munichstraat van tijd tot tijd als opnameruimte. Volgt sinds enige enige tijd een cursus Nederlands bij Stefaan Van Ryssen. Sinds enige tijd een cursus ik volg. Maakt deel uit van de tweede editie van Brainbox (2008-2009), de zesde groep, met Michel Couturier en Grégory Decock. Sindsdien lid van GM. Introduceert BLURT en tal van andere dingen. Is vaak in het buitenland. Werk.
Leus, Nicolas Introduceert Antoine Van Impe, Marie Zolamian en Yannick Franck.
Van Impe, Antoine Woont in Luik. Zou Vlaamse roots hebben. Eerste crox-project in 2007, een samenwerking met Marie Zolamian en Yannick Franck. Neemt deel aan de tweede editie van Brainbox (2008-2009), de derde groep, met Maud Vande Veire en Honoré d'O.
Zolamian, Marie Woont in Luik. Armeense en Libanese roots. Vriendin van Antoine Van Impe. Eerste crox-project in 2007. Neemt deel aan de tweede editie van Brainbox, in een groep met Vadim Vosters en Lucie Renneboog.